FAQ

F.A.Q.

HER KAN DU FINDE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

 

Hvordan træner jeg op til løbet?
- Der er mange måder. Du skal dog cykle jævnt hele sæsonen. Du skal op og cykle min. 2500-3000 kilometer inden løbet på én sæson, gerne et par gange med 200 km. Væn dig til lang tid i sadlen. Se mere under "træningsråd".

Hvad gør jeg hvis jeg går kold?
- Hav din mobil med og sørg for at have indkodet diverse numre på de nærmeste taxa, togstation, hospital m.m. langs ruten.

Kan jeg blive samlet op, hvis jeg får defekt?

- Ja, hvis der er ledig kapacitet - der vil køre opsamlingsbusser sidst i løbet. Du kan ikke forvente at blive fragtet hele vejen til mål dog, som udgangspunkt afsætning ved nærmeste tog-/busstation, men afhænger af kapacitet.

Kan jeg nedgradere mig til start i Odense, hvis jeg ikke føler jeg kan cykle 385 km?

- Ja. mod et gebyr på kr. 100,-. Opgradering kun mulig ved henvendelse til vores sekretariat, kræver merbetaling på distanceforskellen på det pågældende tilmeldingstidspunk, samt ændringsgebyr kr. 100,-

Hvad er minimumsalder?
- Du skal være fyldt 15 år på løbsdagen.

Må man køre på tri- og enkeltstart-cykel og lign?
-Nej! Den gængse racercykel er den tilladte. Alternative cykler såsom HPV, tri, enkeltstart, trehjuler, liggecykler, tandem m.m. er ikke tilladt. Ej heller bøjler monteret på racer.

Hvis man ankommer til broen før den åbner, bliver ens tid så sat i stå?

- Nej, det er eget ansvar at ankomme til Broen indenfor tids-slottet kl. 14.45 - 17.45. Du skal køre ind på Broen senest kl. 17.45.

Er der diplom m.m.?
- Der vil være medalje - og diplom, som man selv kan hente/printe på vores side efter løbet.

Transport af et stk bagage - hvad betyder det?
Der er gratis transport af 1 stk. bagage fra start til mål. Bagagen afleveres før din start og hentes i mål. Max. mål er 45x25x56 cm. Overskrides dette, får du afvist din bagage.