Træningsråd

KOM I FORM TIL LØBET

Her på siden kan du løbende læse gode råd fra Jens Veggerby om, hvordan du bedst muligt forbereder dig til en personlig udfordring som denne. Har man lyst til mere målrettet træning kan Jens Veggerby bookes til en række guidede træningssessions for jeres motionsklub eller firma. Send en mail for mere info herom.

Før løbet:

Start din træning i god tid før et evt. motionsarrangement. Til Aarhus-København SKAL du forberede dig grundigt.-Træn konstant, dvs. 2-5 gange om ugen, og find evt. nogle at mødes med. Evt via vores FB. Det er lettere at overholde, hvis man har en aftale.-Mød op til aftalt tid, der er ikke noget værre end at stå og vente, og blive kold.-Inden du skal køre Aarhus-København skal du helst have kørt 2.500 til 3.000 minimum-Du skal vænne dig selv til lang tid i sadlen. Kør gerne ture hvor du holder dit forventet gennemsnit.

-Inden løbet vil det være en god ide at have været oppe på 175-200 km-ture et par gange.

-HUSK at øve i at sidde på hjul, lappe & skifte slange, spise og drikke på cyklen. HUSK at du skal spise før du bliver sulten, og drikke før du bliver tørstig.

-HUSK at spise godt dagen før løbet, så kroppens depoter er maksimalt fyldt op.

Under løbet:

Sørg for din cykel er i orden. Kæden er smurt, dæk pumpet, og ikke for slidte, bremserne fungerer.-HUSK at køre med hjelm, også under træning.-HUSK pumpe & lappegrej, samt et multitool så du kan klare det meste.-Køre du efter solen er nede, SÅ HUSK lygter.-HUSK at påklædningen er vigtig, og den rigtige påklædning gir dig en bedre cykeloplevelse.

-Ser vejret ustabilt ud, så HUSK en regnfrakke i baglommen.

-HUSK mobil, kreditkort, kontanter, ID.