TILMELDING

Aarhus-København

Distance 376 kilometer

 

Odense-København

Distance 193 kilometer

 

Odense-Korsør

Distance 57 kilometer

 

Før du går i gang med din tilmelding skal du beregne dit starttidspunkt!

For at ramme åbnings-slottet på Storebæltsbroen kl. 15.00-17.45 skal du beregne din starttid ud fra din formodede gennemsnitshastighed. Du skal kunne køre med et gennemsnit på 23 km/t for realistisk at nå broen i dette slot. Du skal køre ind på broen senst 17.45. Det er dit eget ansvar, at din startid er retvisende, så du ikke kommer for tidligt eller sent til broen. Husk at tage højde for evt. depotstop. Når du ikke slottet er det dit eget ansvar at komme videre.

 

Ændring af starttid på samme distance

Skulle du på et senere tidspunkt ønske at flytte starttid indenfor samme distance kan du selv gøre dette via dit tilmeldingslink, som du får tilsendt på mail ved tilmelding og som du skal gemme.

 

Nedgradering af startsted 

"Nedgradering" af startsted (fra Aarhus til Odense) kan ske, hvis du ikke mener, din form er til at køre den lange distance. Det kan du gøre i din profil. Gebyr kan du dog ikke få "nedgraderet", når du allerede er tilmeldt.

 

Opgradering af startsted 

"Opgradering" fra start i Odense til start i Aarhus kan du gøre i din profil og vil også kræve merbetaling af startgebyr.

 

Jeg har ikke modtaget min kvittering?
Få gensendt din kvittering her: www.sportstiming.dk/kvitteringer
Eller log ind på Sportstiming og find den under Biletter

Rettelser
Alle rettelser kan laves på Sportstiming.dk log ind med retselv-kode via din kvittering eller ved at logge ind på Sportstiming.dk

Overdragelse/videresalg af startnummer
Du kan sælge/overdrage dit startnummer til anden side uden gebyr. Den nye deltager skal så blot have alle sine info føjet på din tilmelding, det kan ske ved at logge ind med det oprindelige brugernavn/login, du fik på mail ved tilmelding på din profil. Dog skal du være opmærksom på at evt. bestilling af tilkøb m.m. ikke kan ændres/refunderes af arrangøren.

Depoter med forplejning, samt fri mekanikker service. (du betaler for de materialer, du skal bruge, men arbejdslønnen er gratis).

Hver deltager modtager sms-meldinger med mellemtider, samt slut-resultat.

Medalje i mål og diplom online.

Gratis transport af 1 stk. taske fra hhv. Aarhus & Odense til København og fra Odense til Korsør. Max. 45x25x56 cm. Overstiges dette afvises bagagen.

 

 

Allee
01-09-2012: Motionscykelløbet Aarhus - København
© Klaus Sletting / Lars Rønbøg / Jan Christensen
01-09-2012: Motionscykelløbet Aarhus - København
© Klaus Sletting / Lars Rønbøg / Jan Christensen
Skærmbillede 2012-05-22 kl. 11.11.10
12031516_979397182102605_3139595539165179575_o
WordPress PopUp Plugin